Innohome Liesivahti ja -hälytin

Innohome Liesivahti

Tukee käyttäjänsä arkitoiminnoissa varottaen vaaratilanteissa ja estäen lieden tahattoman käytön. Liesivahti sammuttaa lieden, jos se unohtuu päälle ja estää tehokkaasti liesipalot normaalia ruuanlaittoa häiritsemättä. Älylämpöanturin avulla liesivahti tunnistaa normaalin ruoanlaiton ja uunin käytön, eikä katkaise näissä tilanteissa liedestä virtaa. Jos liesivahti on vaaratilanteen johdosta joutunut sammuttamaan lieden, se saadaan päälle painamalla sensoria. Vaaratilanteissa ohjainyksikkö kytkee lieden pois päältä katkaisemalla sen virran. Se tunnistaa myös palo-, häkä- ja kaasuvaroittimien hälytysäänet. Sen lisäksi Liesivahdissa on muita turvaominaisuuksia, jotka tarjoavat lieden käyttäjälle kattavan turvan. Sähkömiehen asennettava.

Tekniset tiedot: automaattinen vikadiagnoosi, hälytyssignaali 80dB @ 1m/hiljainen hälytys, matala energiankulutus (n. 1W, kipinöimätön sähköjen katkaisu ja kytkentä, radio 433Mhz (laitteet paritettu tehtaalla), jännite 230-400VAC, halogeenivapaa ja paloluokiteltu muovi, syttyvyysluokka V-0(älylämpöanturi), yhteensopivuus kaikkiin sähköliesiin. Täyttää EN 50615 liesivahtistandardin vaatimukset (VTT Expert Services).

Hinta: 299,00 € (sis. alv) + asennuskulut.

Lisätiedot: www.innohome.com/fi

Myynti: laitteita on hankittavissa sähköliikkeiden ja verkkokauppojen kautta. Saatavana myös valituista kodinkoneliikkeistä. Sähkömiehen asennettava.

Innohome Liesihälytin

Paristokäyttöinen liesihälytin helpottaa käyttäjän arkea ehkäisemällä lieden vaaratilanteita. Liesihälytin hälyttää lieden levy ollessa vahingossa päällä tai ruuan/veden kiehuttua kuiviin. Laite tarkkailee lieden lämpötilan muutosta ja tunnistaa korkean lämpötilan. Tutkimusten (mm. VTT ja SINTEF) mukaan Liesihälytin toimii luotettavasti. Se varoittaa vaaratilanteesta hälytysäänellä ennen myrkkykaasujen muodostumista ja tulipalon syttymistä. Hälytystä kuitataan nappia painaamalla. Hälytin oppii herkkyytensä käyttäjien ruuanlaittotapojen pohjalta, jolloin vaaratilanteen tunnistus on hyvin tarkkaa ja normaali ruuanlaitto sujuu keskeytyksettä. Liesihälytintä voidaan helposti asentaa magneeteilla lieden takaseinälle tai liesituulettimeen. Voidaan käyttää kaikkien liesityyppien kanssa. 

Tekniset tiedot: hälytyssignaali 90dB/10cm, pariston käyttöikä 5 vuotta (vaihdettava paristo), mitat 30x60x45mm, halogeenivapaa ja paloluokiteltu muovi, syttyvyysluokka V-0. 

Hinta: 35,00 € (ei sis. alv.)

Lisätiedot: www.innohome.com

Myynti: Clas Ohlsonilta, verkkokaupoista ja valituista kodinkoneliikkeistä