Varaa esittely

Seniori365.fi tarjoaa monenlaista helpotusta senioreiden arkeen. Sivustoltamme löytyy helposti kategorioittain tai sijainnin mukaan hakemalla lähes 300 rekisteröitynyttä yritystä, jotka tarjoavat palveluitaan niin senioreiden kuin muidenkin käyttöön. Aktiviteetti-osion muistipelit, jumppavideot ja muu materiaali aktivoi ja viihdyttää. Jottei hyvä sisältö jäisi pimentoon, tulemme mielellämme esittelemään sivustoa eläkeläiskerhoihin, palvelukeskuksiin ja muihin tilaisuuksiin - ilmaiseksi. 

Esittelyihin otamme iloisen ja avuliaan mielen lisäksi mukaan tablettitietokoneet, joilla sivuston esitteleminen ja käytön harjoitteleminen on helppoa. Tuomme esitteitä, jotka muistuttavat sivuston päätoiminnoista eli palvelutorista, aktiviteeteistä sekä vapaaehtois- ja omaishoitaja-osioista. 

Jos siis seniorikerhosi, vapaaehtoisryhmäsi tai muuten vain innokas seurueesi on ohjelmaa vailla, ota yhteyttä info@seniori365.fi, niin sovitaan esittely! 

Sivusto kehittyy jatkuvasti, joten mikäli ryhmänne kokoonpano on vaihtunut, tai edellisestä esittelystä on yli vuosi aikaa, tulemme miellämme esittelemään palvelua uudestaan.