HealthEx Helsinki Oy

Arvostele yritys: 
3
Average: 3 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 12.02.2015

Osoitetiedot

Urho Kekkosenkatu 1
00100, Helsinki
Avoinna: henkilökuntapaikalla klo 9-17, salijäsenille klo 6-23

Yhteystiedot

09 822 808
Yrityksen kotisivu
kamppi@healthex.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1942907-7

Fysioterapia

Fysioterapeutin tapaamisessa sinulle tehdään alkukartoitus. Tämän jälkeen fysioterapeutti tekee sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman, joka tallennetaan älykortille.

Näytä koko kuvaus

Fysioterapeutin tapaamisessa sinulle tehdään alkukartoitus. Tämän jälkeen fysioterapeutti tekee sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman, joka tallennetaan älykortille. Harjoittelussasi hyödynnät kolmivaiheista terveysliikuntaohjelmaa, jossa edistetään kaikkia kunnon osa-alueita: aerobista kuntoa, lihaskuntoa, voimaa sekä notkeutta ja liikkuvuutta.

"...edistetään kaikkia kunnon osa-alueita..."

Terveysliikuntaharjoittelussa tietokone säätää lihaskuntolaitteet automaattisesti, kirjaa ylös toistot sekä vastukset, päivittää asiakastiedot ja lisää tarvittaessa vastusta edellisen käyntikerran perusteella. 

Oma fysioterapeuttimme tekee sinulle henkilökohtaisen alkukartoituksen, jonka perusteella laaditaan tavoitteet ja liikuntasuositukset. Kuntoutumista tuetaan myös manuaalisilla käsittelyillä tarvittaessa kipujen helpottamiseen ja liikkuvuuksien vapauttamiseen. Fysioterapeutilta saa myös omakohtaisia harjoitusohjeita omatoimiseen harjoitteluun ja kuntoutumiseen.

Terveysliikunsali

HealthEx on suomalainen innovatiivisten terveysliikuntapalveluiden tuottaja. HealthEx-terveysliikunta perustuu tutkitusti tehokkaaseen 30 minuutin ennaltaehkäisevään terveysliikuntatuokioon, joka pitää sisällään myös lämmittelyn ja venyttelyn.

Näytä koko kuvaus

HealthEx on suomalainen innovatiivisten terveysliikuntapalveluiden tuottaja. HealthEx-terveysliikunta perustuu tutkitusti tehokkaaseen 30 minuutin ennaltaehkäisevään terveysliikuntatuokioon, joka pitää sisällään myös lämmittelyn ja venyttelyn. Meille on matala kynnys tulla, sillä HealthEx ei ole kuntosali!

Ladataan palveluita ja tuotteita...